Aurafoto’s

Hoe werkt het?

de aura digitaalEen aurafoto wordt gemaakt met behulp van een polaroidcamera die verbonden is met handplaten. Deze platen kunnen via de acupunctuurpunten in de handen de trillingsfrekwentie van het menselijk elektromagnetisch veld oppikken. De ingebouwde software vertaalt deze naar kleur. Intensiteit, vorm en plaats van de kleuren op de foto hebben specifieke betekenis. Zo ontstaat een prachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in persoonlijke ontwikkelingen: hoe staat u in het leven, in wat voor fase bevindt  u zich. In hoeverre maakt u bewust gebruik van uw kwaliteiten?

Deze vorm van aurafotografie is gebaseerd op de ontdekking begin vorige eeuw door de Rus Kirlian, die de fijnstoffelijke energie van planten en mensen zichtbaar wist te maken.

Waarover geeft de aura informatie?

  • Stemmingen, emoties en gedachten hebben een grote invloed op uw aura. De aurafoto maakt dit zichtbaar en is daarmee een praktisch hulpmiddel om inzicht te krijgen om op een bevredigende manier ermee om te gaan.
  • Uw leven is een voortdurende stroom van veranderingen. Staat u voor een belangrijke keuze? Bent u iets emotioneels aan het verwerken? Uw aura laat zien waar uw kwaliteiten liggen; wat u tegenhoudt, wat u inspireert
  • De aurakleuren, ontbrekende- of compenserende kleuren wijzen u de weg naar zelfheling.
  • U creëert zelf uw aura, zoals u ook zelf uw leven creëert. U kunt verantwoordelijkheid nemen voor uw keuzes. Hoe reageert u op stresvolle of uitdagende situaties?
  •  Uw basiskleur vertelt u wie u bent: Waar komt u vandaan? Wat heeft dit moment u te vertellen? Waar gaat u naar toe? De aurafoto geeft u inzicht in hoe u zich als mens ontwikkelt.
  •  Relaties met uzelf, uw partner, kind, collega. Hoe ondersteunt u elkaar in uw levensprocessen. De mensen om u heen houden u een spiegel voor waarin nieuwe openingen voor uw ontwikkeling te zien zijn. De aurafoto nodigt u uit om met andere ogen naar uw partner, uw kind, uw collega te kijken.