Adviezen

auraadviezenTijdens een aurafotosessie hoort u een uitgebreide uitleg van uw aurafoto. Daarnaast geven we diverse adviezen mee gebaseerd op de uitkomst van uw aurafoto. De adviezen varieren van voedingstips tot een aangepaste levensstijl. Wat de adviezen ook mogen zijn, ze zijn specifiek van toepassing op uw unieke persoonlijkheid en situatie.

In onze workshops en indien de tijd toelaat op beurzen  geven wij op zogenaamde kleurenkaartjes adviezen mee met onder meer aanwijzingen voor aanpassing van dagelijkse routine, adviezen over het dragen van bepaalde kleuren of het ‘eten’ ervan.

Naast (di)eetadviezen omtrent dagelijkse voeding  verwijzen wij naar de voedingssupplementen van het bedrijf  “Sunrider”, welke gebasseerd zijn op onder meer de eeuwenoude Chinese gezondheidsleer van de vijf elementen. Deze wordt door dr. Tei Fu Chen (hoogleraar kruidenkunde en doctoraat chemie) en zijn vrouw Oi-Lin die westerse geneeskunde heeft gestudeerd toegepast in eigen beheer . Dit betreft zowel de teelt van de planten en kruiden waar hij zelfs een testberg voor heeft aangelegd welke de seizoenen kunnen nabootsen. De produktie geschiedt in eigen fabrieken met behulp van de modernste technologieën, zodat de ‘levendheid’ van de planten en kruiden zoveel mogelijk bewaard blijft. Deze tuinen en fabrieken zijn ook te bezoeken, waar groepen worden rondgeleid zodat u kunt zien hoe geavanceerd en hygiënisch gewerkt wordt.

Op deze wijze brengt het gebruik van de “Sunrider” produkten niet alleen fysiek maar ook een psychische en spirituele uitwerking (zie onder het kopje “links”) teweeg. Samen met u wordt hierin door May Lee Oen (idnr. 101882, Amrita Health Care) of  door degenen onder wie zij werkt : Lies Simons, orthomoleculair  en spiritueel voedingstherapeute en Tai Chi lerares,  en Anna de Jong dan wel degenen die onder May Lee zelf werken: o.a.Cees Bakker (trainer/coach) idnr. 4543, Anita de Harde id.nr. 4938 (zie onder kopje ‘links’) die net als zij de produkten sinds 1992 gebruiken en allen een “netwerk” hebben gecreërd , gekeken naar uw fysiek en psychisch welzijn, zo nodig constitutie en persoonlijke omstandigheden om dit te bewerkstelligen.

Bent u geïnteresseerd in het met ons opbouwen van een eigen onderneming met deze Chinese voeding(ssupplementen) en persoonlijke verzorgingsprodukten, dan kijken wij  ook met u mee naar onder meer uw persoonlijke omstandigheden wat betreft werk en/of contactmogelijkheden. Vooral naar aanleiding van hetgeen uit uw aurafoto tot uitdrukking komt waar uw specifieke kwaliteiten en voorkeuren liggen draagt bij tot het kiezen op welke wijze het compensatieplan voor u het meest optimaal gaat werken.