FAQ

FAQ: Veel gestelde vragen:

Is het niet een momentopname?
Met deze meestgestelde vraag wil men over het algemeen weten in hoeverre het zinvol is om een aurafoto te laten maken, wanneer de kleuren morgen of misschien binnen twee uur er al anders uit kunnen zien, afhankelijk van hun stemming.

Geen twee mensen reageren hetzelfde op een omstandigheid. Indien u zich dermate laat beïnvloeden door gebeurtenissen, geeft dat aan hoe ú daarmee omgaat in deze periode van úw leven. En kan uw aurafoto  inderdaad zo snel veranderen.De boodschap van alle grote leermeesters echter  is te zien dat wij schepper zijn van hetgeen in ons leven gebeurt. Het mooie van de aurafoto is dat deze een fascinerend hulpmiddel is om dit zichtbaar te maken.  In het moment, het “Nu”,  zit immers verleden en heden ingesloten.

Wat is zichtbaar van de toekomst en/of verleden op de foto?
Een aurafoto is opgebouwd uit meerdere delen. Wat op de rechterkant van de foto te vinden is wordt genoemd ‘inkomende’ energie. Deze nodigt u uit om gehoor te geven aan de kwaliteiten en mogelijkheden die erin besloten liggen. Het zegt iets over waar u op uit bent in uw leven en kunt u daarom als het creëren van uw toekomst beschouwen. Beslissingen uit het verleden die het oppakken hiervan in de weg staan kunt u vinden aan de linkerkant van de foto.

Waarom is het zinvol om te weten hoe uw aura eruit ziet?
De aurafoto is een fascinerende ondersteuning in uw ontwikkeling, vooral in overgangsfasen, bij belangrijke keuzes en emotionele ervaringen.

Hoe partners of andere familieleden of collega’s met u harmoniëren of lijken tegen te werken, is doorgaans een waardevolle en humorvolle ontdekking.